Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 4 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hoi , Ik heb een vraagje over deze vaatwasser.
  Hij is drie dagen geleden gestopt via de aardlekschakelaar en tot vanmorgen bleef hij telkens op storing staan.
  Vanmorgen weer geprobeerd en geen storing alleen hij werkt zijn programma niet af.De spullen zijn nog steeds vies en de vaatwastablet is niet opengegaan.
  heeft iemand enig idee om dit op te lossen? Gesteld op 14-8-2011 om 14:07

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Sorry, ik heb geen antwoord voor je, maar wel dat ik dus hetzelfde probleem heb met deze vaatwasser. Ik neem aan dat jij het inmiddels hebt opgelost (gezien het feit dat dat van jou al maanden geleden is gebeurd). Kun je mij ook uit de brand helpen? Want bij mij is er gewoon sprake van verrot water in de vaatwasser! In de handleiding las ik dus dat ik het rode knopje moet controleren (en ik weet niet zeker of 'ie inderdaad naar buiten is gesprongen, maar daar lijkt het wel op) en de kraan moet dichtdraaien, de stekker eruit moet halen en dan de Technische Dienst moet bellen! Welke technische dienst??!!

   Kun jij me vertellen hoe jij het opgelost hebt? Ik zie namelijk nergens een afvoer-knop of leegpomp-knop of iets dergelijks!

   HELP! Geantwoord op 6-1-2012 om 11:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Candy A 9002

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info