Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Snelstart handleiding 24 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • hallo,

  Radio RMD 213 hebben wij op een machine gebouwd (rijdend voertuig in buitenlucht) vaak zie ik AF knipperen. op dat moment valt de radio even uit. Als AF uit staat doet die dit niet. Maar als de machine uit is geweest en weer aan gaat, moet dit weer opnieuw uitgezet worden, kan dit anders?? Gesteld op 25-6-2020 om 08:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wellicht zijn beide stroomaansluiting van de Caliber geschakeld met je contact. Sleutel eruit, stroom eraf. Of zijn de aansluitingen omgedraaid. Er zitten twee stroomaansluitingen op de Caliber, eentje voor constant en eentje voor geschakeld met je contact.
   Ik heb hetzelfde AF fenomeen, omdat ik beide op geschakeld heb aangesloten aangezien de radio anders mijn accu leeg trok. Voorheen had ik ze "goed" aangesloten en had ik het AF fenomeen niet (maar dus wel een lege accu na een aantal dagen stilstaan). Geantwoord op 25-6-2020 om 09:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • caliber Rmd 213 radio kan deze ook op 24 volt lees van 10.8 tot 32 volt maar op de radio en in de beschrijving staat 12 volt
  Gesteld op 25-9-2018 om 17:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Caliber RMD213

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info