• Beste

  Ik heb een Bulex thematek F 24 E sinds maart 2013.
  Die wordt gebruikt voor centrale verwarming en sanitair.
  Normaal staat de thermostaat van de huiskamer op 18-20°C (zonder verwarming zakt het vlug naar 16°C). Hier normaal geen probleem met de temperatuur van de huiskamer.
  In het begin ging alles goed maar nu hebben we bij het douchen dat het water toch kouder is of koud-warm wisselt. Moeten de thermostaatkranen van de douche op maximum zetten om warm water te hebben. Ook al zet ik debiet van douche wat lager, probleem van gebrek aan constante warmte blijft.

  druk is ongeveer 1.6 bar, temperatuur verwarmingscircuit zonder douche staat op 45°C, als douche (warm water) opstaat dan gaat de temperatuur verwarmingscircuit boven de 75°C.

  De temperatuurinstellingen van verwarmingswater staat tussen 3-5
  De temperatuurinstellingen van sanitair water staat op ECO.

  Graag jullie opinie.

  Alvast bedankt.

  Gesteld op 2-2-2014 om 16:57 in forum Bulex Thematek C-F24E Misbruik melden
  • onderhoud is langsgeweest en alles OK met de gasketel...waar zit dan het probleem?
   die warmwisselaar zit toch in de gasketel?
   alvast bedankt Geantwoord op 19-2-2014 om 23:06

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info