• thermomax f24 krijgt de kamertemperatuur niet hoog genoeg de radiatoren zijn lauw

    Gesteld op 27-1-2019 om 11:01 in forum Bulex THERMOMAX F 24 Misbruik melden
    • Bij mij is het inderdaad ook zo. Ik heb acht radiatoren constand branden, in totaal heb ik 16 radiatoren maar die worden nauwelijks gebruikt alleen bij zeer extreem weer.

      Eerst stond mijn thermomax op maximumvermogen namelijk 24 kw en de aanvoer- e retour temperatuur op 60c/38c .Met deze instelling kreeg ik het niet warm in huis. Heb toen de temperatuur op 65c/38c gezet en inderdaad het werd warmer, maar niet aan genaam, de radiatoren worden te heet en de ketel slaat vaak aan.

      Nu heb ik het maximum vermogen op 20 kw gezet en de temp op 64c/38c, ben benieuwd. Wat ik nu al merk is dat de radiatoren warmer worden aan de onderkant, hetgeen positief is en goed voor het verbruik.
      Geantwoord op 6-2-2019 om 14:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Thermomax f24.Mijn naam is Pieter Bijnens. email pjeer@telenet.be
      Het sanitair water op de eco stand is onvoldoende bij mijn, krijg het bad niet vol. Wat kan ik doen? Geantwoord op 6-2-2019 om 14:27

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info