• druk van mijn f29e bulex gaat vanzelf omhoog bij gebruik van chauffage tot 3bar. resultaat is ...slaat af en waterverlies door veiligheidsklep dat open gaat. wat is het probleem aub

    Gesteld op 24-10-2018 om 20:18 in forum Bulex F 29 E Misbruik melden
    • als ik 1 radiator gebruik heb ik geen probleem.....gebruik ik ze allemaal in huis dan komen er problemen met overdruk. veiligheidsklep getest =ok overdruk klep= ok warm water gebruiken ook ok. technieker laten komen zeker Geantwoord op 25-10-2018 om 15:15

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Meet eens de voordruk van het expansievat? Zou rond de 1 a 1,2 bar moeten zijn. Kan met bandendrukmeter via ventiel dat er op staat (grijs tankje in het toestel). Lijkt mij meest logisch dat deze defect is: 1 radiator opwarmen is kleine massa water opwarmen = kleine drukopbouw. Alle radiatoren = veel water = grote druk. Als het expansievat niets meer opvangt van deze druk, dan gaat de veiligheidsklep open. Geantwoord op 25-10-2018 om 19:14

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info