• Druk valt regelmatig weg, deze morgend stond de bar op 0.0 wat kan hier het probleem zijn?

  met vriendelijke groeten,
  jolien

  Gesteld op 17-1-2013 om 22:53 in forum Bulex F 25-30 Misbruik melden
  • neen nog een andere geert nu maandag 1dec komt bulex gent waarschijnlijk gasblok nog thans 3 jaar oud laat nog iets weten na herstelling. Geantwoord op 29-11-2014 om 09:10

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
  • Gasblok ? 3wegsventiel lijkt eerder. Bulex zelf komt niet meer aan mijn ketel. Ze maken het erger dan het is. Het is een zeer slecht merk en de service is beneden alle peil en ze rekenen verschrikkelijk door. In hun onderdelencatalogus zetten ze geen prijzen, hun garantie is een schande. Inderdaad na 2 à 3 jaar is dit type compleet opgebruikt ondanks contractueel onderhoud en uiterst goede zorg. Jammer voor zo'n veel te duur toestel. Geantwoord op 18-12-2017 om 18:13

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info