• Ik heb een nieuwe laptop met windows 10 maar nu kan ik mijn printerDCP-195C niet aangemeld krijgen op mijn laptop omdat ik geen schijf of update voor windows 10 heb alleen maar voor XP vista en windows 7 hoe los ik dit op?? mijn printer is 5 jaar oud en werkte nog prima.heb al van alles geprobeerd wachtend op antwoord gr. Geert

    Gesteld op 5-9-2015 om 20:18 in forum Brother DCP-195C Misbruik melden
    • Je hebt hoegenaamd GEEN printer CD nodig!
      Hoe ga je te werk:
      1. Printer aansluiten aan het net en aan de laptop
      2. Printer aanzetten
      3. Laptop aanzetten en eventjes wachten (kan zijn dat W-10 een nieuw apparaat vindt en zelf installeert). Vervolgens:
      4. Klik rechts (met rechter muisknop) op het Windows icoontje (linker beneden hoek van het scherm)
      5. Ga in dat menu naar "Configuratiescherm" en klik er op
      6. In het nieuw venster, ga naar Apparaten en Printers en klik er op
      7. Kijk of je printer in de vermelde apparaten staat, is dat zo, dan is alles OK - is dat niet zo, klik in de menu op "Een printer toevoegen" en volg de instructies die op het scherm komen.
      De ouderdom van de printer speelt geen rol, W-10 herkent bijna alle gangbare printers zelfs van 10 jaar of ouder. Geantwoord op 5-9-2015 om 22:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info