• Het gele lampje onderaan blijft branden wat is dit

  Gesteld op 23-9-2018 om 12:17 in forum Braun series 3 320 Misbruik melden
  • Als dat gele lampje brandt dan geeft het apparaat aan dat er een spoeling moet gebeuren als het in het basis station wordt geplaatst. Na spoeling moet het gele lampje uit gaan.
   Geantwoord op 23-9-2018 om 18:57

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Volgens mij heeft Braun de electronica (en de organisatie voor de service) van het scheerapparaat niet echt goed onder controle.
   Mijn scheerapparaat wilde niet spoelen, ook al brandde het gele lampje.
   Na 3x naar de reparatie te zijn opgestuurd,spoelt nu het apparaat iedere keer wanneer ik het in het basisstation zet. Of het gele lampje nu brandt of niet.
   Ik laat het nu maar, want wanneer het scheerapparaat weer naar de service afdeling moet ( een organisatie in Zierikzee die de service voor Braun uitvoert) dan ben je het weken kwijt.
   Heel slecht. Ze lezen de bijgevoegde omschrijving over de klacht niet of niet goed, of ze begrijpen zelf niet hoe eea werkt of moet werken.


   Geantwoord op 23-9-2018 om 21:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info