• geachte mijnheer/mevrouw,
    ik heb onlangs de Braun aromaster classic aangeschaft. Op zich een prima apparaat, alle waar naar zijn geld. Echter, na het zetten van de koffie schakelt het apparaat zichzelf na een aantal minuten uit.... Ik heb dit meerder keren gecheckt om er zeker van te zijn dat ik niet zomaar iets naar u zou schrijven.
    kent u dit 'probleem' en wat kan ik er aan doen?

    In afwachting van uw reactie,

    met vriendelijke groet,

    JJ. Kuijper

    Gesteld op 13-1-2017 om 20:02 in forum Braun 4069 - Aromaster Classic KF47 Misbruik melden
    • Ik heb 15 Mei dezelfde koffie zet apparaat gekocht en heb ook dat het lampje na een paar minuten weer uit gaat erg vervelend.
      Wat raar dat ik geen antwoordt vind van deze probleem Geantwoord op 16-5-2017 om 18:38

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Het apparaat schakelt vanzelf uit om de koffie niet oud te laten worden. Volgens de beschrijving is dat na circa 40 minuten. Bij mij is dat ongeveer zo, tellend vanaf het moment dat ik het apparaat aan zet om koffie te zetten. Ik vind het prima zo en wist dit voordat ik hem kocht.
      Arnold van Dijk Geantwoord op 15-6-2017 om 14:10

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Antwoord weet ik niet / heb ook zo'n Aromaster Classic gekocht. Koffiepot schakel zichzelf uit na 30 min . Temperatuur Is maar 50 graden, mijn oude Braum verwarmt tot 70 graden . Waardeloze pot weggegooid geld Geantwoord op 9-9-2017 om 13:31

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ook mijn probleem. Ik ga het apparaat uiteen nemen om te zien of ik misschien van binnen die timer kan uitschakelen (draadje doorknippen?). Ik ga ook proberen om de aan/uitknop vast te zetten (elastiek en blokje hout) op de AANstand. Heeft iemand hier ervaring mee/kennis van? Geantwoord op 4-1-2021 om 10:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info