Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 97 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb nu de Brandt B3220hdled nu al aantal jaren en heb sinds vorige week met mijn televisie plots problemen. Als ik de televisie aanzet krijg ik niets anders te zien dan enkel maar zwart beeld dat oplicht. Het geluid van de tv werkt nog wel maar ik krijg geen beeld, ook niet als ik op knoppen van de controller druk (Er zitten al nieuwe batterijen in de controller).

  Alvast bedankt. Gesteld op 18-4-2020 om 10:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Zonder kabel kan ik dan dvd aansluiten want lukt niet .scart kabel steekt in ?? Gesteld op 29-8-2018 om 23:03

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Kan ik hier een gebruiksaanwijzing van krijgen,ik heb maar 1 zender op de coaxkabel ,sluit ik een andere tv aan dan heb ik meer zenders,op de zelfde kabel.Dus nogmaals een handleiding zou de uitkomst kunnen zijn. Wie laat mijn genieten van meer zenders ? Gesteld op 11-3-2018 om 13:52

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Bij deze de volgende vraag,ik zit met een groot probleem,ik heb een brand tv gekocht hdm1 maar wat ik ook probeer ik krijg maar een zender ned 1 op de coax kabel sluit ik mijn kieine tv aan op de zelfde coax dan heb ik veel meer zenders deze tv heb ik op feestboek gekocht.zal er geen ned handleiding meer te krijgen zijn?,een groter plezier kunt u mijn niet geven,het het is de Brandt tv HDMI de b3220 hdled. maak me blij maak me blij. vriendelijke groeten.H.Bisschops telf 024 3440681 0615459660 Heumensehof 14 6582cr Heumen. Gesteld op 7-3-2018 om 12:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Brandt B3220HD

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info