• Goedenavond, ik heb een Bose Soundbar Cine Mate 1 SR Speaker Array 328040 met een bijbehorende Bose
    afstandbediening, het heeft jaren prima gewerkt maar nu ineens reageert de afstandbediening niet op de soundbar dus kun hem niet aan of uit zetten en ook niet hard of zacht, ik heb alle handelingen al uitgevoerd zoals codes ingevoerd op de afstandbediening zoals omschreven in de gebruiksaanwijzing maar zonder resultaat, het gekke is dat ik de tv kan ik wel aan en uit zetten met deze afstandsbediening en naar andere zenders kan gaan maar geluid bedienen niets nada, heb ook alle instellingen op de LG TV nagelopen werkt allemaal prima het enige wat niet werkt is dat de afstandbediening niet communiceert met de soundbar?? Kan hem nu zelfs niet eens aan en uit zetten, en nee ligt niet aan de batterijen of stroom of andere apparatuur.

    Gesteld op 16-12-2018 om 19:22 in forum Bose Afstandsbediening Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info