• Wij hebben een bose v35 . Nu hebben wij het volgende probleem: als wij het systeem gelijk aanzetten met de ontvanger van dd schotel dan schakelt het geluid van het bose systeem na 20 minuten automatisch uit. We zetten het bose systeem dan wel weer aan maar na 20 minuten blijft ie uitvallen . Wie kan ons helpen hiermee.... BVD michel

  Gesteld op 5-7-2013 om 22:20 in forum Bose Lifestyle V35 Misbruik melden
  • Beste,
   ik heb zelfdeprobleem,is er ook al een oplossing gegeven,dat zie ik nergens staan. Mocht dit u bekend zijn, mag ik vragen wat de oplossing Is?

   Mvg
   P vd berg plcvdberg@gmail.com

   Geantwoord op 21-8-2016 om 19:36

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info