• Ik heb eergisteren een Bosch vaatwasser gekocht en gekregen, maar hij heeft gedraaid 2 en half uur en hij draaide nog steeds, tot ik hem uit heb gezet. Resultaat koude NATTE vaat.
    Ik heb er geen goed instructieboekje bij gekregen! Wehkamp heeft 2x per mail een boekje gezonden, maar die is óók niet conferm het apparaat, daar staat een heel uitgebreid "Dashbordje" op en daar kom ik niet uit!
    VRAAG: Hoe kom ik aan de juiste Hanleiding bij Vaatwasser SILENCE SMS24AWOOE ?

    Gesteld op 11-7-2019 om 22:35 in forum Bosch Vaatwasser Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info