Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 8 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Na het instellen van de machine druk ik op de startknop maar die begint te knipperen. Zit er ergens een thermische beveiliging?
  Groetjes Henriëtte
  Gesteld op 14-5-2019 om 19:18

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Droger Bosch Maxx 7 Sirocco.... geeft aan reservoir vol, losmaak/klaar en bovenste 2 lichtjes gaat allemaal aan en de droger start niet.... gaat selfs helemaal uit na ongeveer 15 secondes lichtjes en piep.... heb ruimte filter en onderin droger schoongemaakt en steeds gaat het niet aan.... alleen ongeveer al de lichtjes en piep gaat aan Gesteld op 13-5-2019 om 10:55

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Droger Bosch maxx7, geeft steeds aan reservoir , wij hebben al alles gecontroleerd, de ruimte onder de filter, de leidingen en toch blijft hij stoppen, wat kunnen wij nu nog doen? Gesteld op 7-5-2019 om 12:22

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wij hebben de zijkant eraf gehaald, de pomp even schoon gemaakt, alles gedroogd, toen weer in elkaar gezet, de afvoerleiding bekeken, deze een andere vorm gegeven, ze ging in een bocht naar beneden, nu de leiding rechtstreeks naar de afvoer geleid en de machine werkt weer.Geantwoord op 12-5-2019 om 22:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bosch wte 86301 maxx 7 sensitive

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info