• Beste,

  Ik heb een Bosch Avantixx 8 Varioperfect wasmachine.
  Nu krijg ik de foutmelding : E 18, het water wil niet weg en ik krijg de deur niet open.
  Graag jullie hulp.

  Mvg

  Kathleen Tanghe

  Gesteld op 15-10-2018 om 13:18 in forum Bosch WAS32743 Logixx 8 Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde, water weg laten lopen via het filter maar nu krijg ik F23 (waarschijnlijk water op de bodemplaat). Ik wil vooral graag de was uit de machine krijgen maar krijg de deur niet open. Weet jij al hoe dit moet? Geantwoord op 7-12-2018 om 14:08

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info