Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 30 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb een vaatwasser van Bosch, type SMV68M90EU. Ik blijf steeds errormelding 21 krijgen. Heb pomphuis al zo vaak schoongemaakt dat ik bijna met ogen dicht de boel kan openen. Er zit steeds niets in en pomp draait ook heel makkelijk. Bij start van programma geeft display op de vloer een tijd aan van 2.35u afwisselend met aanduiding van pannen en borden. 7 van de 10 keren stopt de vaatwasser met error 21 en piept paar maal. Op vloer komt dan een pijl tegen verticale streep afwisselend met kopjes en borden. Dit is al binnen de 2 minuten. Soms loopt de machine dus wel door. Dat is al te zien, vlak na de start van het programma. Als namelijk de tijd afteld van 2.35u naar 2.34u, dan loopt de machine het programma gewoon af. Wat kan dit nu voor probleem zijn en waardoor kan het worden veroorzaakt???? Ben ten einde raad en kan ook op internet verder niets vinden waar ik wat mee kan voor verder onderzoek. Gesteld op 28-5-2020 om 11:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Vaatwasser stop na een uurtje bij het eco programma maar geeft aan nog niet klaar te zijn
  Gesteld op 19-5-2020 om 05:46

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hoe reset ik mijn vaatwassen Bosch SMV 68PX01N

  whulskamp@ziggo.nl Gesteld op 7-9-2019 om 19:16

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bosch SMV 68M00

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info