• hallo , ik kan mijn vaatwasser niet meer uitzetten en geeft code E 15 aan met een kraantje.
    heb alles al schoongemaakt maar helpt niet .

    Gesteld op 18-3-2015 om 18:48 in forum Bosch SGI4665 Silence Misbruik melden
    • Hallo, vandaag ook tegen dit probleem opgelopen. Simpele oplossing. Haal de - aan de binnenkant schone (zeef dus) machine naar voren (is bij inbouw niet gemakkelijk) >Laat de deur dicht en de foutmelding E15 met knipperend kraantje staan> kantel de machine 45 graden naar achteren,als het goed is gaat E15 + kraanlampje uit (waterniveau indicator geeft op dat moment voldoende aan) >start kort programma en houd de (lege) machine voor ongeveer 4 minuten in de 45 graden stand (om het waterreservoir goed te vullen) > als het goed is (bij mij tenminste wel) is het probleem opgelost.
      Succes! Geantwoord op 29-3-2015 om 20:58

      Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden
    • Ik wil de persoon hierboven bedanken! Ik kantelde de machine wel naar voor. Het probleem is volledig opgelost! Ik heb wel de stekker intussen uitgetrokken, ik hoorde 'ergens' vanbinnen water lopen. Thank you angel! Geantwoord op 5-4-2015 om 17:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info