Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
Français Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
Italiano Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
Português Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
Espanôl Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
Dansk Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
Svenska Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
Norsk Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
Suomi Gebruiksaanwijzing 68 Naar de handleiding
97300

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Bosch-PTK-3,6-V

Zoeken resetten

  • Komen geen nietjes meer uit lader zit nochtans vol Gesteld op 12-3-2024 om 10:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hou kan je zien op de lader wanneer de accu vol is Gesteld op 26-1-2023 om 20:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb ook een bosch tacker PTK 3,6v en deze batterijen heb ik twaalf uur aan de lading staan en zijn nog niet vol, wat kan ik hiermee doen het lijkt mij stug dat deze allemaal stuk zijn Gesteld op 7-7-2015 om 15:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik had het zelfde probleem. Ik heb de contactpunten in het apparaat schoon gemaakt. Waren geoxideerd. Daarna probleem verholpen

      Gerrit Geantwoord op 7-4-2016 om 16:42

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Ik beh ooit ook zo'n ding gekocht. Eigenlijk maar voor 1 klus kunnen gebruiken. 1 accu was eigenlijk gelijk nagenoeg overleden en na een half jaar vergeet de andere accu binnen 6 uur dat hij was opgeladen. Dus als je even je tacker ad-hpc nodig hebt kun je het vergeten.
      Misschien dat het (het is inmiddels een paar jaar later) mogelijk is om de accu open te maken, de ni-cads weg te gooien en de houder om te bouwen naar een standaard lithium 18650 accu. Dat wordt mijn volgende projectje denk ik.Geantwoord op 14-4-2020 om 11:41

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Een stukje terug op had ik aangekondigd om de accu's te gaan vervangen. Vandaag daar bij het woord gevoegd en beide accu's omgebouwd naar Li-ION, Voorzichtig het kapje waar de contactpunten met met de dremel ingezaagd waarbij ik niet dieper ben gegaan als de concatpunten. Dan komt het vastgelijmde kapje los. Vervolgens kan je de accu's er uit schudden.
      Wel even opletten aan welke kant de + pool zit want de plus van de nieuwe accu moet natuurlijk aan dat contactpunt komen.
      De bovenkast van de +pool zit aan de accu gelast. Even doorsnijden, zo dicht mogelijk bij de accu.
      Het middelste kontakt kan je wel of niet terugplaatsen. Nut heeft het niet (en in deze machine ook nooit gehad) Het draadje kan je er af knippen.
      De lange strip is de - pool.
      Aan de strips heb ik korte draadjes gesoldeerd. die ik aan de boven en onderkant van een 18650 accu heb gesoldeerd. De accu heb ik iets dikker gemaakt door er een stukje opengezaagde PVC-buis overheen te schuiven. De lengte van die PVC buis is de diepte van de accuhouder, minus 2 mm. Vervolgens heb ik de draadjes aan de + en - strip vast gesoldeerd en heb het geheel weer met het montagerekje waar de contacten aan bevestigd worden terug in de houder geschoven. Eventueel het middelste (loze) contact terug plaatsen en alles zit nu redelijk netjes weer in de houder. Vervolgens het afgezaagde kapje weer monteren en je kan weer aan de klus met je tacker.

      Maar let op: je kunt de oorpronkelijke lader niet gebruiken om de nieuwe accu's op te laden. Ik heb de trafo van het snoer geknipt en weg gegooid. Vervolgens heb ik een plastic buisje ter grote van een 18650 accu genomen en daar aan beide zijden contactpunten aan gelijmd. De draad met de witte streep heb ik aan de + zijde bevestigd en de zwarte draad zonder streep aan de - zijde.

      Als ik nu de nep-accu in een Li-ION lader stop, dan zijn de contacten doorverbonden met de houder van de tacker-accu's. Stop die daar in en de Li_ION lader laadt de omgebouwde tacker-accu op.

      Ik heb wel een nadeel gevonden: de accu's gaan veel langer mee dan de oorspronkelijke Ni-Cad's die 950mA op de teller zetten. Bovendien is de zelfontlading veel lager. Hoe lang de accu's mee gaan hangt af van de accu die je gekocht hebt. Ik heb mijn accu's vervangen voor 1300mA types die ik nog had liggen. Maar als je 3600mA accu's koopt gaan die bijna 3 keer zoveel nietjes mee vóór je ze op moet laden.
      Let wel op want bij de chinese postorder bedrijven leveren ze 15.000.000.000 mA accu's (=belachelijke hoge waarde) die op mijn tester niet verder kwamen dan een droeve 350mA. Er is veel kaf onder het koren.Geantwoord op 21-4-2020 om 19:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik heb 3 accu´s voor de Bosch PTK 3,6 tacker. Alle drie laden ze niet meer op. Wat is hieraan te doen? Het kan toch niet zo zijn dat ze alle drie stuk zijn? Gesteld op 4-11-2014 om 18:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Blijkbaar zijn de batterijen een probleem, geen aanduiding wanneer ze opgeladen zijn, vlug stuk, korte levensduur, korte gebruiksduur. Delen andere gebruikers deze mening, zodat Bosch zich hier bewust van wordt?
    Gesteld op 21-1-2012 om 10:40

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Na een half jaar alle twee de batterijen naar de knoppen. Denk je iets goeds te kopen!!
      Voor mij nooit meer iets van Bosch, nieuwe accus zijn voor dit type niet meer te krijgen.Ze weten wel hoe ze je kunnen *aaien. Geantwoord op 7-5-2015 om 19:38

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bosch PTK 3,6 V handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info