Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 129 Naar de handleiding
Nederlands Gebruiksaanwijzing 129 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Mijn accu boormachine psb 18v wilt niet meer starten ook is al is de batterij al volgeladen Gesteld op 14-1-2021 om 17:03

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Bosch PSR 18 LI-2 accu werkt niet meer, als ik de knop in druk, dan gaan het groene en het witte licht knipperen, en gaan dan uit. Heb de knop voor links en recht ook al geprobeerd ,maar gebeurd niets. En de bij beide accu’s zijn vol. Aan wat kan dat liggen denk u.
  Bij voorbaat dank !
  Hotag Guido Gesteld op 6-5-2019 om 13:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Als ik de accus op de oplader zet gebeurd er niets (lampje van de oplader blijft gewoon groen branden en gaat niet knipperen) alleen als ik er erg hard op druk zodat hij contact maakt en ik hem vervolgens vast zet met duck tape gaat het lampje knipperen en laad hij ook echt op. Dat lijkt me niet de bedoeling. Weet iemand wat hier aan de hand is of wat ik fout doe? Gesteld op 5-11-2018 om 17:52

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Beste,

  Wanneer mijn batterij leeg is, en ik stop het in de lader dan flikkert een groen lampje tot de batterij is geladen, wanneer de batterij vol is, dan blijft het lampje groen branden.
  Nu ligt het heel anders, wanneer nu mijn batterij leeg is, en ik stop het in de lader, flikkert het groene licht niet meer, maar blijft meteen groen branden. dat doet het met beide batterijen.
  Mijn dank om Uw antwoord.

  Geens johan Gesteld op 26-6-2014 om 20:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bosch PSR 18 LI-2

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info