• Wij hebben een indego 400 connect (nieuw van 2020).
    Is er iemand die dat toestel ook heeft en waarbij het toestel het gazon in 1 maaibeurt (verdeeld over verschillende keer laden uiteraard) volledig maait?
    Bij ons zijn er altijd stroken die hij niet gemaaid heeft, ook al staat op het scherm 'gazon klaar'.
    Misschien zijn onze eisen te hoog en hebben anderen dit ook, ofwel scheelt er iets mee en moet het gefixt worden. (uiteraard hebben we al reset gedaan, tuin opnieuw in kaart laten brengen, ...)
    vriendelijke groeten en bedankt voor uw antwoord :)

    Gesteld op 18-6-2020 om 16:44 in forum Bosch Indego Misbruik melden
    • Soms gebeurt hier hetzelfde maar als hij de volgende keer maait dan doet hij dat in een andere richting en neemt die plekken wel mee.
      Lukt het bij jullie met de app? Ik krijg het ding maar niet verbonden, steeds de melding "indego niet gevonden"
      Is er ergens een duidelijke handleiding om te verbinden met de app? Geantwoord op 17-7-2020 om 00:00

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • We kunnen wel verbinden met de app, dat was geen probleem. Heb het zelf niet gedaan, dus weet niet wat je exact moet doen om het te laten lukken. Waarschijnlijk heb je een oudere GSM en ondersteunt die de app niet.
      Als je de app bekijkt als hij aan het maaien is, dan zie je dat de maairobot denkt dat hij al verder is dan hij in werkelijkheid is. Vandaar dat hij stopt wanneer hij nog niet klaar is. Op het scherm lijkt het alsof hij de kant bereikt heeft, in werkelijkheid zit hij er nog 5 meter vanaf.
      Bij een volgende maaibeurt in een andere richting, maait hij inderdaad stukjes wel die hij overgeslagen heeft, maar dan laat hij ergens anders toch ongeveer dezelfde oppervlakte ongemaaid achter.
      Ik vind dit niet oké. Geantwoord op 23-7-2020 om 15:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • We hebben zelfde probleem, telkens een ander stuk dat niet gemaaid wordt ... is dus niet het strakke gazon dat ik verwacht had .... Geantwoord op 20-5-2021 om 16:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo,

      Heb de indigo 3 jaar geleden aangeschaft en werkt nog steeds niet met de app blijkbaar bestaat deze indigo niet nochtans nieuw aangekocht en wordt van hier naar daar gestuurd (winkel keten naar bosch en terug .....)
      Als deze werkt werkt hij goed het probleem is dat hij na 2 of 3 herstellingen en na 3 jaar aanschaf en gedwongen aankoop van een gras machiene omdat hij steeds moest hersteld worden en het gras blijft groeien helaas een enorme dure oplossing voor de tuin is
      Uiteraard niet te vergeten de tijd aan telefoongesprekken en wachtende op de goede oplossing tot nu nog steeds ik hopelijk langs deze weg eindelijk kan geholpen worden
      Nu is het volgende probleem, de machiene meldt steeds dat de draad onderbroken is nadat wij weeral betalend de draad hebben laten uitmeten en geen enkele onderbrekening.
      We zullen weeral maar eens naar bosch bellen om dit te melden met als komende antwoordt sorry meneer dit probleem is voor een andere dienst neem contact op met dienst .....
      Mijn besluit van deze machiene pff ga nog even wachten wie weet na 3 jaar toch reactie van bosch langs deze weg en post deze volgende week
      Geantwoord op 13-3-2022 om 20:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info