• Geen draadsignaal ontdekt controleer of de begrenzingsdraad niet

    Gesteld op 19-8-2019 om 09:18 in forum Bosch Indego Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, geen draadsignaal en kan het ook niet oplossen, ik heb van alles geprobeerd en zelfs met fabrieksinstellingen krijg ik geen oplossing. kortom deze machine geeft veel storingen die er niet zijn, hopeloos !!
      Geantwoord op 19-8-2021 om 16:25

      Waardeer dit antwoord (55) Misbruik melden
    • gewoon een slecht contact of de draad ergens onderbroken.
      kan ook gewoon uw stekker van de elektriciteit zijn die niet goed ingeplugd is of de contacten van uw afbakeningsdraad die geen goed contact geeft. Zie bij deze laatste dat hij goed ontmanteld is.
      geen spijt hebben van uw aankoop, eenmaal dat je hem goed aangesloten hebt geen problemen meer gehad. Mijne Jules ( indego 400 ) doet hier al 5 jaar goed zijn werk, ik plaats er elk jaar nieuwe mesjes onder en gaan met die banaan. Geantwoord op 19-5-2023 om 15:50

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Afgelopen zomer kreeg ik halverwege het maaien de melding ivm de begrenzingsdraad. Contact opgenomen met bosch en ik moest vanalles nakijken volgens hen lag het aan de draad ik heb toen een filmpje doorgestuurd naar hen om te laten zien dat bij het doormeten er niets mis is met de draad. Ik heb hem toen moeten opsturen na 3 weken had ik hem terug. Ik start hem terug hij begint te maaien en halverwege weer de melding van de draad. Terug contact opgenomen weer draad laten doormeten door elektricien weer moeten opsturen. Weer 3 weken moeten wachten en toestel werkt terug. zij beweren dat ze niets hebben gedaan en beweren dat het komt omdat ik een nieuwe draad heb gelegd maar dat is dus niet. Mijn originele kabel ligt nog steeds. In zag wel dat ze een software update hebben gedaan de tweedeling keer. Eind maart terug het toestel uitgehaald en na 2 weken werkte hij niet meer kreeg de melding dat ik op de groene knop moest drukken maar er gebeurde niks. Weer contact met Bosch, gelukkig heb ik 3 jaar garantie, en hebben ze een nieuwe scherm en printplaat gestoken. Dus hier totaal niet tevreden nooit nog een Bosch. Geantwoord op 19-5-2023 om 21:14

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik heb ook dit probleem heb een ander docking station gebruik en dan werk hij wel dus station is stuk .vraag kan dit herstel worden en waar Geantwoord op 15-3-2024 om 11:02

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info