• Foutcode 200 kent iemand deze? Ik heb mijn toestel 3 jaar en ik steek meer tijd in het terugzetten vh toestel in het basisstation dan iets anders. Voorste wielen zijn allebei al meerdere malen gelost waardoor het toestel over de wielen rijdt. Bij het nieuwe bosch toestel is het ontwerp vd wielen veranderd en bij bosch kennen ze het probleem doch willen ze dit niet vergoeden. Klantvriendelijk is van een zeer zeer laag niveau. Nu dan een foutcode dus kan het toestel terug naar de winkel die er al 10 dagen overdoen voor een wielclipje te leveren. Dat in deze tijd. Voor mij is het duidelijk NOOIT geen bosch meer. Zelf werk ik bij black and Decker en hier wordt de klant wel gratis verder geholpen als de fout bij b+d ligt. Hier kan bosch nog iets van leren.

    Gesteld op 15-4-2018 om 13:51 in forum Bosch Indego Misbruik melden
    • Mijn toestel is juist 2 jaar en niets dan problemen. Het is een Indigo 800 en desondanks alles mooi is afgesteld rijdt hij geregeld over de grenslijn en geeft foutmeldingen. Na een jaar is hij binnengeweest bij de verkoper en toen ben ik hem 3 weken kwijt geweest om de melding te krijgen dat er niets aan de hand was. Sinds enige weken laad de batterij ook maar voor de helft op en gaat hij niet meer naar zijn basisstation.
      Na contact met de winkel van aankoop zeggen ze dat ze van de Bosch Indigo geen service meer geven en ik me moet wenden tot een Bosch center. Daar wordt ik ook al niet veel wijzer van. Stuur hem maar op mijnheer, we zullen het bekijken.
      Zoiets steek je niet zomaar in een klein pakje. Wanneer je het toestel dan terug hebt daar kunnen ze niet op antwoorden maar reken maar op een maand.
      Service 0, nu 2 jaar verder en 1000 euro armer geen deftige service vinden. Voor mij ook nooit meer een Bosch toestel.
      Ik had vroeger een Ambrosio grasrobot en die heeft het juist 8 jaar volgehouden zonder problemen. De verdeler in de regio was ermee gestopt want anders had ik er terug een gekocht. Geantwoord op 17-4-2018 om 12:27

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info