• Hoe lang is de garantie periode van een Bosch Indego grasmaaier.
    En hoe is het met de service.

    Gesteld op 10-10-2017 om 09:16 in forum Bosch Indego Misbruik melden
    • Garantie is twee jaar
      Service: Via telefoon: Is het soms nogal afwimpelend
      Ze verwijzen u naar een site: om de dichts bijzijnde verdeler( de site is naar mijn mening niet tijdig aangepast.)
      Daar zijn zogezegd verdelers maar die reeds gestopt zijn om Bosch toestellen te verdelen.
      Mijn toestel is nu vanaf 20 september 2017 verstuurd, maar het is tot op heden nog niet terug. ( En dat naar mijn mening gewoon de batterij stuk.
      Ik heb mijn bedenkingen bij Bosch toestellen

      Geantwoord op 10-10-2017 om 14:07

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Inderdaad 2jaar garantie best terug brengen naar de winkel waar je hem gekocht hebt die sturen hem dan op, de mijne had een foutmelding code 57 na 2 weken wachten kon ik mijn Bosch indego terug ophalen via de winkel Geantwoord op 10-10-2017 om 14:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Binnen 4 maanden na aankoop gaf onze Bosch indego 400 de melding dat de returnknop niet terug kwam. Menu was niet meer te bedienen. Het enige dat werkte was de reset (duurt een nacht). Dan deed hij het weer een paar uur. Dat heeft nog 4 x gewerkt daarna niks meer. Opgestuurd voor garantie. Na een week een mail met “geen recht op garantie omdat onderhoud niet op de juiste manier is gedaan” opties: reparatie betalen (€1200), nieuwe kopen €799, of laten recyclen (€0). Geprobeerd om duidelijk te krijgen wat het onderhoud dan in zou houden, maar nog geen antwoord het enige onderhoud volgens de handleiding is het verwijderen van grasresten. De regestrijdigheid in de handleiding is dat je geen water mag gebruiken. Maar in de specs staat dat hij voldoet aan IPx4. Waterbestendig tegen splash water en water straal. Voor de zekerheid nooit afgespoten. Maar wel een paar keer gemaaid in de regen. Dus ik weet het ook niet meer. Hopelijk komen ze met een oplossing die beter past bij klantvriendelijkheid. Geantwoord op 24-10-2020 om 10:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info