• Ik heb een foutmelding 55 (Knoopcel bijna leeg)
    Ik heb het volgende geprobeerd:.
    a/ spanning weggenomen
    b/ knop onderaan robot verwijderd ( 5 minuten)
    C:/ knop terug geplaatst
    d / spanning terug ingesteld
    e/ code terug ingesteld
    de fout blijft
    wat nu te doen?
    2de vraag hoe kan ik de handleiding met foutmelding bekomen
    grtj Bo

    Gesteld op 22-4-2017 om 13:47 in forum Bosch Indego Misbruik melden
    • Ik vermoed dat uw probleem ondertussen reeds zal opgelost zijn maar indien niet (of voor anderen), hierbij wat meer uitleg.
      De 'Knoopcel' is een batterij voor intern geheugen in het toestel. Sommige toestellen, waaronder ook dat van mij, hadden een fout waardoor de knoopcel steeds leeg loopt. Het enige dat je daarmee kan doen is het toestel binnen geven. Bosch zal het probleem oplossen.
      Het laadstation meegeven is in geen geval noodzakelijk!!! Bij mij stond men hierop wat me extra ritjes en werk heeft bezorgd ondanks mijn aandringen om dit NIET te doen. Geantwoord op 17-4-2018 om 15:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info