Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 72 Naar de handleiding
Nederlands Installatiehandleiding 16 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Er wordt uitdrukkelijk gezegd niet met siliconenproducten noch folie te werken ivm het beschadigen van de baksensor. Ik vind dit een vreemd verhaal. Kan me hier iemand een antwoord op geven. Het is toch erg om alles wat je duur hebt aangeschaft weg te moeten gooien? Lijkt me dan ook wel zo netjes dit als een van de dingen bij verkoop te vermelden. Ik ben zeer benieuwd. Gesteld op 9-7-2016 om 12:24

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste , Ik heb deze Bosch net besteld . Had wel eerst handleiding gedownload en gelezen en er staat inderdaad dat siliconenproducten niet mogen gebruikt worden. Omdat ze zogezegd de baksensor zouden kunnen beschadigen wat me nogal verbaast , want die kunnen zogezegd gebruikt worden tot 280 graden . Ben bij jouw vraag te lezen wel een beetje teleurgesteld in Bosch .... deze vraag werd blijkbaar nog niet door hun deskundigen ter zake beantwoord ... Geantwoord op 30-12-2016 om 18:33

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bosch HSG656XS1

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info