• Sinds een paar dagen draait de borstel in de voet van onze Bosch Zoo niet meer. Hebben al vervangborstel geprobeerd, zelfde resultaat. De pin waar je de borstel moet overschuiven lijkt niet meer te draaien. Hoe kunnen wij dit oplossen/herstellen???

    Gesteld op 21-4-2020 om 10:01 in forum Bosch BGS5335 - Zoo o ProAnimal Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem. Het lijkt wel of achter binnenin de pin-bevestiging helemaal verstopt is. Maar de voet kan niet uit elkaar gehaald worden om daar te kunnen schoonmaken. Het lijkt wel of ze dit nooit voorzien hebben in het ontwerp, en een nieuwe turbo-borstel kopen is best wel erg prijzig. Geantwoord op 12-5-2020 om 14:29

      Waardeer dit antwoord (43) Misbruik melden
    • Als ik uw vraag goed begrijp draait de pin niet meer waar de borstel overheen geschoven word. Deze pin is een as van een electromotor en daar zit mogelijk het probleem. Of de motor is defect of er is iets mis met de bedrading. Zo'n zuigmond is ooit in elkaar gezet dus kan ook uit elkaar met beleid. Bij ons was er een draad gewoon doormidden dus een vreemde constructie. Geantwoord op 25-8-2022 om 08:03

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik heb de nieuwste cat en dog anno 2023 en 2024 hebben ze bij Bosch hier nog niets aan gedaan, heb hetzelfde probleem, al een nieuwe gekregen maar na een paar keer gebruik weer geen draaiende borstel.
      Vind het wel een groot minpunt. Geantwoord op 31-3-2024 om 15:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bij mij draait ie af en toe wel en af en toe niet. Contactpunten en helenstofzuiger en borstel zijn erg schoon.
      Wat te doen, is net een half jaar uit de garantie natuurlijk.... Geantwoord op 23-4-2024 om 19:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info