• Heb een selfcleaning condenser avantixx 7. Valt na 1 minuut uit met melding ‘reservoir ledigen’. Schuif bovenaan is leeg, pluisfilter proper (doe ik sowieso na elk gebruik).
    Schuif links onderaan kan niet open (omwille van selfclean?) dus daar kan ik niks proper maken.
    Hoe los ik dit op?
    Is er een reset knop?

    Gesteld op 12-11-2017 om 16:46 in forum Bosch Avantixx 7 Misbruik melden
    • Beste,
      Bij mij net hetzelfde probleem. Zelfde droger! Heb vanalles geprobeerd maar naar het schijnt een veel voorkomend probleem. Ik vindt wel dat bosch dit moet verhelpen! Geantwoord op 3-12-2017 om 00:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ook bij mij net hetzelfde... zou dit kunnen dat dit maar een paar jaar meegaat en dan ongeveer allemaal tegelijkertijd in panne vallen??? Geantwoord op 26-2-2018 om 18:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • IS ER ÜBERHAUPT EEN OPLOSSING VOOR DIT PROBLEEM??? En waarom reageert Bosch zélf niet op onze opmerkingen????? Geantwoord op 27-2-2018 om 08:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ook ik word geconfronteerd met dit probleem. Nadat het display CLN aangeeft, wat ik vermoed Cleaning betekent. Een timer telt dan ca. 4 minuten af en zodra dit proces beëindigd is en geeft het display knipperende streepjes met een rood flikkerend lichtje bij "reservoir ledigen". De droogkast slaat dan compleet af terwijl het wasgoed niet droog is en het reservoir amper gevuld. De droogkast is amper 3 jaar oud en ik heb dit probleem de laatste weken vrijwel elke droogbeurt. Ik vermoed dat de garantieperiode dan wel verstreken is maar Bosch mag hier gerust haar verantwoordelijkheid opnemen om dit op te lossen. Ik ga vermoedelijk binnenkort eens contact opnemen met een technische dienst van Bosch maar vermits dit een zelfstandige service is, weet ik al zeker dat hier een prijskaartje aan zal hangen. Als dit probleem zo frequent is als ik het hier lees, dan zou Bosch hier pro-actief op mogen schakelen naar haar consumenten toe. Dit zou de betrouwbaarheid van het merk verhogen en meer garanties geven dat er opnieuw voor Bosch gekozen wordt op moment dat er beslist moet worden om ooit een nieuwe droogkast te kopen. Laat nota bene de slogan op de droogkast zijn "Bosch, invented for life". Dan zou ik toch even in actie schieten daar bij Bosch!! Geantwoord op 15-3-2018 om 15:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info