Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 70 Naar de handleiding
Nederlands Gebruiksaanwijzing 70 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Na een te dikke tak sloeg de trimmer vast. Bij indrukken van de knoppen nu wel geluid van de motor en een soort tik, maar de messen bewegen niet. Gesteld op 29-6-2016 om 19:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • kan zijn dat het nokje van het excentriek is gebroken. Ook mogelijk dat door die tik het nokje tussen de excentriek schijf is geraakt. Voorzichtig losschroeven en een blik werpen op het excentriek. Wellicht moet je de tussenringen van de messen hierbij iets oplossen om wat ruimte te krijgen voor inspectie. Houdt de zaak wel bij elkaar want er kan maar zo iets wegrollen. Heb ik ook gehad. Moest van een M8 moertje een tussenring vijlen omdat men ze niet meer kon leveren. Draait overigens correct met deze oplossing. Succes met uw poging! Geantwoord op 10-7-2016 om 16:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Apparaat ca. 2 jaar geleden aangeschaft en hooguit 3 keer gebruikt voor 2,5 meter heg. Geen garantie meer en nu met een kapotte heggeschaar. Heb het idee dat het een probleem met een van de schakelaars is. Achterste schakelaar ging al een paar keer beetje zwaar.
  Nu doet het apparaat niets meer na het inknijpen van beide schakelaars. Ik kan het apparaat niet zelf open krijgen. Vind dat ik wel erg snel een probleem met dit apparaat heb.

  Kunt U mij vertellen waar voor mij het dichtsbijzijnde adres is om het apparaat te laten repareren (als het qua kosten nog de moeite waard is)?

  Ad Rijnhart
  Hofdijk 27
  3417XE
  Montfoort
  Nederland Gesteld op 19-7-2011 om 15:34

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Geniet van mogelijk hetzelfde probleem. Alsof de achterste schakelaar geen / onvoldoende contact maakt.
   Al een reactie ontvangen?
   JADEH Geantwoord op 21-11-2011 om 16:08

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bosch AHS 48-16

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info