• Beste,

  Onze vaatwasser start niet meer direct na het indrukken van de stratknop. Soms doet hij dit wel, soms niet.

  wat kan de reden zijn?

  Gesteld op 22-10-2017 om 11:35 in forum Boretti Vaatwasser Misbruik melden
  • Beste meneer/mevrouw,

   Vriendelijk dank voor uw aanvraag.

   Om na te kunnen zien hoe het apparaat technisch in elkaar steekt en u op een correcte wijze te kunnen helpen hebben we het juiste modelnummer van uw apparaat nodig. Deze kunt u vinden op de sticker aan de binnenzijde van het apparaat. Kunt u deze aan ons doorgeven, of ons een foto van de sticker toesturen zodat wij de juiste gegevens eraf kunnen halen?

   Tevens ontvangen wij ook graag uw volledige adresgegevens zodat wij een melding voor u kunnen aanmaken. Zou u deze gegevens willen e-mailen naar service@boretti.com?

   Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Daisy Fischer
   Service Boretti
   Geantwoord op 24-10-2017 om 10:57

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info