• BVW 652 vaatwasser

  Deze doet opeens niks meer , geeft geen licht bij aan en uit. Geeft niet meer de mogelijkheid om programma in te stellen.
  Keuken aangeschaft februari 2013

  Gr Bianca Roodenburg
  Mail: bjroodemburg@hotmail.nl

  Gesteld op 17-8-2017 om 17:07 in forum Boretti Vaatwasser Misbruik melden
  • Beste Bianca,

   We hebben vernomen dat er inmiddels telefonisch contact is geweest met onze service afdeling. U hoort vandaag nog even van ons.

   Saluti,

   Squadra Boretti Geantwoord op 18-8-2017 om 10:05

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info