• Hoe maak je het gietijzer hulpstukken waar je de pannen op zet schoon

    Gesteld op 27-3-2016 om 15:31 in forum Boretti Fornuizen algemeen Misbruik melden
    • Doe de rekken in de vaatwasmachine. Misschien moet het enkele keren herhaald worden. maar als je dit eens per wasbeurt doet dan kost het niet meer wasmiddel en energie. Geantwoord op 17-5-2016 om 10:47

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik kreeg de mijne ook niet schoon zelfs meerdere keren achter elkaar in de vaatwasser, toen keuken ontvetter amoniac noem maar op, nu was zelfs een oven element kapot van de grote oven, zelfs niet vaak gebruikt gebruik de kleine oven het vaakst. Maar heb nu een nieuwe keuken en ben van de boretti af. Voor mijn nooit geen boretti meer ik vind het een heel duur apparaat waar ik veel mankementen mee heb gehad. Geantwoord op 17-5-2016 om 19:49

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • In een goed afgesloten vuilniszak of plasticbak 3 flessen ammonia en het giet ijzer doen. 12 uur laten staan. Zie u-tube. Het komt er onder de kraan in vellen vanaf. Geantwoord op 17-11-2016 om 10:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info