• Ik ben op zoek naar het instructie boekje van de tafelboormachiene de toledo ttb-13, waar ik vooral op zoek naar ben of er ergens zekeringen in het apperaat zitten. Aangezien deze er opeens mee uitgescheden is.
  Met vriendelijk dank als u mij een antwoord of het boekje kan toe mailen of waar ik het kan kopen.

  Groet Harrie de Rooy
  hl.derooy@quicknet.nl

  Gesteld op 7-11-2015 om 14:03 in forum Gereedschap Boormachine Misbruik melden
  • Beste Harry, Zie je oude oproep, ook ik ben opzoek naar de ToledoTTB13 info. Mijn schoonvader is overleden en hij heeft n metaaldraaibank Huvema met deze boorkolom. Mijn schoonvader was onderwijzer in de metaalsector. Hij is overleden en wil de te koop aanbieden. Hij heeft m alleen binnen in huis als hobby gebruikt. Enig idee wat zo n boorkolom gekost heeft? vriendelijke groet Liane Geantwoord op 15-1-2017 om 14:28

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info