• Beste, ik,heb sinds 1991 een elektrische waterboiler van in Inventum van 200 liter en met 2 verwarmingselementen van elk 1200 watt. en draaiende op nachttarief.
  Tussen haakjes , hiervan ben ik zeer tevreden.
  Twee jaar geleden zijn de verwarmingselementen voor de eerste maal vervangen maar het toestel hangt in de villa als tweede verblijf en wordt niet intens gebruikt.
  Deze nacht heb ik plots een lek gekregen via de koker van één van de verwarmingselementen ( en ik veronderstel dat dit vochtige elementen zijn want ze zitten omgeven van een stenen staaf).
  Hoe kan ik dit in het weekend oplossen?
  Bestaat er een oplossing om een afdichting te maken aan de onderzijde van deze lekkende koker?
  Of kan ik het ene element verwijderen en de koker waterdicht opspuiten?
  Ik veronderstel dat één element krachtig genoeg is om de boiler op te warmen want met 2 elementen is het water op tijd van 3 uren al gloeiend heet.
  Graag per kerende een goede raad.
  Baert vivienne
  Beeldstraat 8
  9100 st-niklaas
  GSM 0495306447
  mail: tandybelgium@gmail.com

  Gesteld op 9-4-2016 om 14:56 in forum Huishoudelijk Boiler Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info