• Hallo,

  Ik heb een TravelPilot EX, maar hij geeft telkens aan dat ik Off road ben. Kan ik de positie instellen? Of kent hij mijn positie niet? Hij geeft namelijk wel het noorden goed aan.

  Gesteld op 26-7-2010 om 13:19 in forum Blaupunkt TravelPilot EX-V Misbruik melden
  • hallo
   ik heb ook net een andere ford mondeo gekocht waar deze navigatie in zat. bij mij geeft hij ook steeds off road aan. en ik krijg ook als ik een reisdoel instel een hele andere route dan gevraagt.
   hoe kan ik dit oplossen Geantwoord op 26-3-2012 om 22:11

   Waardeer dit antwoord (30) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info