• Mijn telefoon doet het ineens niet meer. Als het telefoontje ingedrukt wordt, staat er 'mute' in het display. Wie weet een oplossing? (Ford Mondeo station 2005)

  Gesteld op 5-9-2013 om 15:06 in forum Blaupunkt TravelPilot EX-V Misbruik melden
  • Beste alle,

   Ik ondervond het zelfde probleem met mijn ford mondeo 2006 station.
   Had mijn contact aangelaten toen de airco werd bijgevuld waardoor de accu leeg raakte, mijn monteur wist zelf ook niet hoe het probleem opgelost kon worden met mijn travelpilot EX, tot ik er achter ben gekomen dat je 2 opties hebt, 1. Zekering 70 en 71 in je zekering kastje bij je dahsboard kastje loskoppellen en weer terug zetten, 2. Accu kabel loskoppellen (1 van de 2 hoeft niet beide) en dan ca 10 minuten wachten en dan weer terugkoppellen en dan zal als het goed is jullie travelpilot EX gereset zijn en dat doet de voice control weer volgens behoren.

   nog een toevoeging... mocht je telefoonnnummers hebben opgeslagen zullen deze nog steeds opgeslagen zijn.

   ik ben zelf geen monteur dus het is goed te doen voor een doorsnee autorijder als ik.

   ik hoop dat me uitleg zo duidelijk mogelijk was en dat dit jullie heeft geholpen en weer met plezier handsfree en veilig kunnen bellen en het travelpilot EX systeem gemakkelijk kunnen gebruiken.


   Succes en gegroet,

   Geantwoord op 28-7-2014 om 03:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info