Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 45 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb bij aankoop van oudere AUDI A6 een nieuwe autoradio BLAUPUNKT Melbourne SD37 (?) geïnstalleerd gekregen. Ik kan nu echter mijn SD-kaart niet selecteren. Volgens de handleiding gebruik ik enkel MP3 & WMA-muziek, maar bij de selectie via MENU>SRC>TUNER>CDC/MMC>>>> kom ik telkens opnieuw op TUNER ! Ik krijg een enkel fout bericht en zie ook geen poging van "zoeken of laden medium". Wat kan hier fout zijn ? Iemand meent dat mijn geheugenkaart van 8 Gb té hoog is ! Kan dit de oorzaak zijn ? De opgeslagen muziek is ook slechts 1,6 Gb. WIE HELPT MIJ ? dank bij voorbaat. Mvg, jpdepaepe@scarlet.be Gesteld op 23-6-2013 om 11:17

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik heb een SD-kaart gekocht van 16 gb, maar die werkt niet in deze radio, de garage heeft mij verteld dat dit kan liggen aan het feit dat mijn sd-kaart te groot is van geheugen... tot hoeveel gb kan deze autoradio dit wel lezen?? Gesteld op 19-10-2010 om 21:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Blaupunkt Melbourne SD27

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info