• Hallo, ik ben nog in het bezit van een Bifinett KH2230, maar heb niet meer de normaal bijgevoegde maatbekers, en maatlepels. Zou iemand mij de juiste verhoudingen kunnen doormailen, ik werk met een broodbakmix, gemengd met een gewone bloem en met water.
  Op de voorhand bedankt, Ronny

  Gesteld op 19-2-2014 om 19:31 in forum Bifinett KH 2230 Misbruik melden
  • Dag Ronny,
   Als je de broodbakker met 2 bakblikjes hebt, is de maat als volg:150ml water, 100gr bloem, dan 1 theelepel zout, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel zachte boter en een 1/4 gesnipperde appel, dan 200gr speltmeel. Dan als het na +_ 2min. een bal is, 1 1/2 theelepel droge gist erbij. Houd je steeds aan deze maten, dan zal het wel lukken. Dit is voor één bakblikje. Als je één groot blik hebt, kun je de maten verdubbelen. Veel bakplezier, Nelly. P.s. Neem voor dit recept programma 8. Geantwoord op 15-3-2014 om 00:00

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info