• map pilot kast maakt geen verbinding met de computer

    Gesteld op 11-10-2017 om 16:00 in forum Becker MAP PILOT Misbruik melden
    • Koop geen Becker Map Pilot,Zij antwoorden nooit op een mail of je kunt geen kontakt leggen met Becker..Downladen elk jaar betalen en alles is voor Becker in orde.
      Poor load of talent voor Becker of als het niet zo is ,beste Becker mail me dan maar eens .
      u heeft mijn email adres.
      Durven jullie dit online plaatsen op jullie site ????? We zien wel.
      Met beleefde groeten
      Jean Geantwoord op 11-10-2017 om 16:56

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Hallo !Ik heb zelf een Map Pilot in mijn wagen.
      Bij gebruik stelde ik vast dat de module niet echt actueel was. Ik kreeg echter gratis een nieuwe. Deze voldoet grotendeels aan mijn behoefte.
      Het volgende is echter een beetje vervelend : de NEDERLANDSE stem is moeilijk te begrijpen bij het uitspreken van o.a. Franse namen van steden of straten.
      Een VLAAMSE stem zou dit beter doen. De TOMTOM heeft wel een Vlaamse stem die je kan kiezen. Dus beter verstaanbaar!
      Een info; bij melding op het scherm, dat de batterij niet OK is of onvoldoende opgeladen, volstaat het de module even uit de houder te nemen en terug aan te sluiten.
      Ziehier mijn ervaring. Met vriendelijke groeten : Francis van ALVINE-PRESS BELGIUM- W.O.P.P.
      Geantwoord op 11-10-2017 om 17:37

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb ca. een half jaar geleden ook ervaren dat het bij Becker niet lekker ging. Zeg maar dat het een zooitje was. Niet bereikbaar, het winkelwagentje werkte niet, niet ter zake doende reacties enz. Ik dacht eigenlijk dat ze opgehouden waren te bestaan. Ik weet niet hoe dat nu precies is.

      Maar ik kreeg via mijn Mercedes-dealer in augustus-september toch de oplossing. Heb ik hier al eens gemeld. Ga daar gewoon naar een dealer van Mercedes en laat simpelweg een nieuw SD-kaartje plaatsen (eerst bestellen). Ik heb de 2017-versie. Kostte iets van € 165.
      Scheelt een hoop gedoe en ergernis. Geantwoord op 11-10-2017 om 17:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik wist niet dat de module in mijn wagen een SD kaartje heeft ?? Hoewel een nieuwe TOMTOM niet eens zoveel kost en ook zelfs Wi Fi heeft! ! Maar toch bedankt voor de info...ik zal dit bij gelegenheid even nazien ! ! Francis van ALVINE. Geantwoord op 11-10-2017 om 17:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb reeds tientallen keer contact genomen via e-mail en steeds na een uur antwoord gekregen met correcte antwoorden. Geantwoord op 16-10-2017 om 16:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info