Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 10 Naar de handleiding
302600

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Bauknecht-trk-5971

Zoeken resetten

  • Wij hebben onze wasdroger trk 5971 tijdelijk uitgeleend. Degene die hem geleend heeft, heeft volgens zijn zeggen de condens opvang rechtstreeks aangesloten d.m.v een Y verbinding op de waterafvoer van de wasmachine. Aangezien betrokkene overleden is krijg ik de wasdroger terug. Nu wil ik hem zelf weer gaan gebruiken maar er komt geen condenswater meer in het daarvoor bestemde bakje. wellicht heeft hij iets losgekoppelt, ik kan het hem niet meer vragen.
    Kunt u mij vertellen waar en d.m.v wat voor een verbinding moet worden aangesloten?
    Alvast zeer bedankt
    Ron Gesteld op 12-8-2014 om 13:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dit heb ik ook meegemaakt met mijn droger. Aan de achterzijde onder de achterklep zit de afvoerslang als het goed is nog aangesloten. Deze zal je achter de achterklep om hoog moeten leggen om door middel van een slangklem weer op de opvang_la van de opvangbak aan te sluiten Geantwoord op 14-8-2014 om 13:23

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb het verwarmingselement van trk5970vervangen . Nu wordt het apparaat erg heet. Ik durf in de trommel geen wasgoed te doen aangezien deze erg warm wordt. Of moet ik dit juist wel doen omdat het apparaat anders niet goed werkt?Graag zou ik willen weten hoe de clixons aangsloten moeten worden, er zitten alleen maar bruine draden aan en de stekkers zijn ook niet meer origineel. De draden gaan naar de printplaataansluiting H5, H4 en H3. Hoe kan ik controleren of het element de juiste hoeveelheid warmte afgeeft. Nadat ik hem aanzet kan ik na een paar seconden de schroeven waarmee het element op de plaat gemonteerd zit al niet meer vasthouden. Zijn er misschien nog meer sensoren/thermostaten kapot...zo ja welke. Een heleboel vragen waarop ik graag een antwoord op zou willen hebben.

    Email: b.stronks@concepts.nl Gesteld op 18-6-2013 om 21:17

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo we hebben een bauknecht droger trk5971, deze hebben we al een tijdje maar hij draait maar hij geeft steeds aan dat de watercontainer vol is terwijl deze leeg is.

    ik hoop een andtwoord uwerzijds te mogen horen.

    victor bonbeis@hotmail.com Gesteld op 9-12-2010 om 18:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De droger geeft heel snel aan dat de pluizenzeef vol verschoond moet worden, terwijl hij nog lang niet vol zit. Wat kan ik hier aan doen?
    Alvast bedankt voor uw reactie,

    Met vriendelijke groet,

    Ilse Bergwerff-Hennekam Gesteld op 14-4-2010 om 15:12

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Een jaar later en ik heb nog geen reactie ontvangen van Bauknecht, heel professioneel zeg! Zo'n mailsysteem is nog eens handig!!! Geantwoord op 11-4-2011 om 17:11

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bauknecht trk 5971 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info