• De deur van mijn wasdroger Bauknecht tra 4350 gaat na een stroomstoring niet meer open. Dat is op zich vreemd, aangezien de deurvergrendeling mechanisch is. De handleiding zwijgt over dit probleem. Wie kan mij helpen? robert@rlucassen.speedxs.nl

  Gesteld op 2-6-2014 om 12:44 in forum Bauknecht tra 4350 Misbruik melden
  • Aan de achterkant onder de bovenkap de 2 scchroeven losmaken. Bovenkap eraf schuiven. De vergrendeling (grote witte haak loshalen). Dit is de electronische vergrendeling. Dan de deur met een schroevendraaier openwrikken. Het enige dat dan stuk gaat is de magnetische deursluiting. Dit onderdeel bestellen en vervangen. Geantwoord op 30-11-2014 om 17:52

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Het is nog simpeler. Je hoeft alleen het deurtje met een schroevendraaier open te wrikken en de magneetsluiting te vervangen. De machine hoeft helemaal niet open. Geantwoord op 7-12-2014 om 16:48

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info