• voorste viltafdichting vervangen

  Gesteld op 27-9-2012 om 18:50 in forum Bauknecht tra 4350 Misbruik melden
  • geachte,

   De vitdichting is uit de machine gekomen, verder is de werking blijkbaar nog ok ?
   Hoe plaats ik deze vilt terug op zijn plaats ??
   is dezelfde vilt nog goed of moet ik een nieuwe monteren.

   Dank u.
   Vrgr, Paul.
   Geantwoord op 23-6-2013 om 19:28

   Waardeer dit antwoord (42) Misbruik melden
  • Bij onze Bauknecht 4350 wasdroger is ook de voorste viltring eruit gekomen. Ik heb een nieuwe losse ring kunnen kopen nr: 4812 466 68563 voor € 41,- . Vandaag geprobeerd de kunststof behuizing te demonteren. Nog niet gelukt. NB: de schroeven van het deurscharnier en de sluiting zitten exact op dezelfde plaats als de bevestiging van de kunststof behuizing, maar daarmee kwam de behuizing NIET los. Weet iemand waarmee de kunststof behuizing vast zit? Graag een tip. PS: de droger doet het ook zonder voorste viltring, maar af en toe knippert het lampje van het pluizenfilter, terwijl dit schoon is. Bovendien is de was minder droog en moet dus extra lang worden gedroogd. Alvast bedankt voor de tip! Kees Orij Geantwoord op 1-3-2014 om 22:16

   Waardeer dit antwoord (32) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info