• De vaatwasser maakt niet schoon. Ik heb alle filters van de vaatwasser schoongemaakt en gecontroleerd en ik kan geen blokkades vinden. Er branden geen controlelampjes. Ook heb ik de machine leeg laten draaien en het klinkt alsof de sproeiarmen niet krachtig genoeg ronddraaien. Ik heb de machine ook laten draaien met Sun machinereiniger en verzorging. Er bleef poeder in het doseerbakje achter. Zelfs als er maar 1 bord in zit wordt deze niet schoon. Nogmaals, er branden geen controlelampjes. Wat ik ik wel heb geconstateerd (en gelijk verholpen) is dat het zout op was. Als er een lampje had gebrand, dan had ik het zout eerder bijgevuld. De machine is in 2006 gekocht. Ik weet niet wat de garantietermijn is.
    Bedankt. Met vriendelijke groeten. H. van Vaneveld

    Gesteld op 30-5-2010 om 07:12 in forum Bauknecht GSXP 7727 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde. en al twee keer moeten laten repareren Lekte op de bodumplaats en de pomp kapot gehad. Nu de veer van de deur en hij maakt niet schoon. De tijdsduur van het programma wordt steeds korter. Als je denkt dat je daar wat over kan vinden nee dus. Machine is 5 jaar oud. Eeen miskoop. Nooit meer Bauknecht. Geantwoord op 30-7-2014 om 17:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info