• Wij hebben deze vaatwasser en het achterste gedeelte onderin komt steeds uit de houder zeg maar. Na elke vaat moet ik die "arm" weer op zn plekje duwen. De vaat is ook steeds niet schoon hierdoor. Kan dit vastgezet worden?

  Ook wil ik de machine reinigen met zo'n flesje schoonmaakmiddel wat je ondersteboven in de bestekbak moet zetten. Daarvoor moet de machine warmer draaien dan bij een gewoon programma. Hoe kan ik de temperatuur hoger zetten? Ik wilde P1 gebruiken, maar dan op zn heetst

  Gesteld op 19-11-2014 om 15:14 in forum Bauknecht GSXP 7527 Misbruik melden
  • Hai,

   Wij hebben precies hetzelfde euvel... en geen garantie meer op de vaatwasser. Is het bij jullie al verholpen en zo ja, hoe dan? Ik hoor graag meer! ;-)
   groetjes,
   Sandra Geantwoord op 5-1-2015 om 16:15

   Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info