Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 8 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • na aanzetten vaatwasser stopte hij en in het venster verscheen de melding F2 Gesteld op 24-4-2019 om 23:02

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb de foutcode F3. Wat te doen ? Gesteld op 14-10-2013 om 10:12

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Geacht forum,

  ik bezit een vaatwasser Bauknecht GSF6610PC type WGPH. Ik kreeg een storing F6 waardoor op basis van de ggevens op uw forum, er een watertoevoerprobleem zou zijn. Ik heb de kraan vervangen en het water stroomt tijdens de inlaatfase keurig in de vaatwasser - deed het daarvoor minder goed. Maar na 2 a 3 minuten verschijnt weer de code F6, het programma houdt op en het water wordt afgepompt. Onafhankelijk van het ingestelde programma gaat het lampje bij het programma links boven branden en het lampje boven de startknop blinkt 12 maal achtereen. Om wanhopig van de worden. Is er iemand die weet wat deze code betekent en wat hieraan gedaan moet worden?
  Ursula Gesteld op 11-12-2012 om 16:22

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Waarde forumleden,
   weliswaar heeft er niemand gereageerd maar ondertussen is het probleem opgelost. Ergens anders lazen we dat een reset wel eens zou kunnen helpen maar de exacte wijze werd niet vermeld, anders dan in algemene termen. Na wat geëxperimenteer zijn we er uit gekomen. De reset voor dit type vaatwasser is als volgt. Druk de startknop in houdt die ingedrukt. Druk vervolgens op de aan/uit knop en houdt de beide knoppen enige tijd (in seconden gemeten) ingedrukt. Boven de startknop gaan na korte tijd wat groene lampjes aan en uit en daarna de rode. Beide knoppen loslaten en het masjien is gereset. Daarna werkte hij weer als vanouds, perfect. Jammer toch dat van fabriekswege de storingen en de handelingen om die op te heffen nergens zijn vermeld. Kennelijk rukt de storingsdienst ook voor de simpele probleempjes gaarne uit om zo wat terug te verdienen op de vaak lage aanschafprijs.
   Ursula
   Geantwoord op 18-12-2012 om 12:32

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
  • Kennelijk was het probleem nog niet helemaal verholpen. Een enkele maal kwam toch weer de F6 aanduiding op het scherm. Overigens maakte de machine bij het wegpompen gorgelende geluiden waardoor we op een ander spoor werden gezet. Wellicht was de afvoer deels verstopt. We hebben die met een ontstopper schoon gekregen en daarna waren de gorgelende geluiden verdwenen. Maar ook werkte vanaf dat moment de machine weer zoals het behoorde. En dat al vijf keer zonder dat de F6 aanduiding weer verscheen.
   UrsulaGeantwoord op 3-1-2013 om 13:23

   Waardeer dit antwoord (5)Misbruik melden
 • mijn vaatwasser geeft foutmelding F2 aan. Resettten helpt niet. wat te doen? Gesteld op 7-5-2012 om 21:00

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb ook de foutmeldeing F6, een oplossing zou zijn dat de koolborstels moeten vervangen worden. Waar zitten deze en kunnen we die zelf vervangen? Gesteld op 12-3-2012 om 11:46

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • In een vaatwasser zitten geen koolborstels. F6 betekend:6 X knipperen is een signaal dat de kraan dicht zit. Is meestal "geen watertoevoer".
   Door o.a. een verstopt zeefje, maar ook nog wel eens door een defecte kraan, en een zeldzame keer door een defecte aquastop (die aan de slang vast zit). Onderdelen kunt je heel goed vinden op www.europart.nl/bauknecht Geantwoord op 12-3-2012 om 11:57

   Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden
 • ik krijg code F6, na 2 minuten, we hebben de aquastop al gecontroleerd, en deze werkte, nadat we hem opnieuw aan hadden gesloten, draaid hij een kwartier, en gaf toen weer f6 aan.
  Kan het ook te maken hebben, dat de afvoer niet goed doorloopt, of is het echt alleen de inwater toevoer waardoor ik f6 krijg Gesteld op 19-10-2010 om 19:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bauknecht GSIP 60 POWER IN

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info