• Het lichtje aquastop blijft branden, terwijl de waterafvoer en watertoevoer in orde zijn. De filters en de sproeiarmen zijn gereinigd... Help! De motor van de vaatwasser draait wel, maar hij neemt geen water, waarschijnlijk doordat het aquastop mechnisme een storing aangeeft. Maar waarom?

  Gesteld op 21-7-2011 om 11:52 in forum Bauknecht GSF 4751 Misbruik melden
  • zit met problemen met vaatwasser gsf 4741 tw ws typ NGLM WAAAR KAN IK TERECHTDANK
   LICHTJE BLIJFT BRABDEN ONDANKS TOEVOER SPOELMIDDEL AF EN TOE KNIPPERT START DAN START INDRUKKEN EN HERBEGINNEN BEN 75 JAAR ALLEENSTAAND WAAR c
   KAN IK EEN EMAIL STUREN OF KAN EEN TECHNIEKER DAT OPLOSSEN MET DANK
   carmenverdonck@gmail.com Geantwoord op 15-2-2014 om 16:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info