Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 6 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Het verwarmingselement treed niet meer in werking. Is dit de thermostaat of iets anders dat niet meer werkt? Kan dit worden verholpen ? Gesteld op 29-7-2018 om 20:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik kan de demo programma van vaatwasser GSFP 3988 niet uitzetten. Heb de klantenservice van bauknecht gebeld, die zeiden de stekker voor één uur uit de stopcontact halen. Maar alsnog heeft dit niet geholpen.
  Gesteld op 20-6-2017 om 16:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een bauknecht thermodry gsf 3164 s maar de handleiding staat niet op jullie site, ook zo handig als jullie een lijn eruit gooien. Maar ik krijg dus geen water, het blokje lost niet op en de vaat blijft droog en vuil. Gesteld op 14-9-2016 om 15:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • wij hebben een vaatwasmachine van bauknecht van het type GSF 3162,
  nu is het rubber onderaan binnenkant klepdeur versleten en geeft zwart naf en laat los, nu is de vraag is dit te vervangen? Gesteld op 13-9-2012 om 11:59

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bauknecht GSF 3162 S

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info