Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 40 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Klopt het dat de druk toetsen niet verlicht zijn?
  Gesteld op 14-1-2021 om 17:05

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • de ruit van mijn oven is binnenin vuil, hoe maak ik deze schoon Gesteld op 25-10-2019 om 17:18

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe krijg ik de themperatuur te zien in de display Gesteld op 5-10-2019 om 11:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Wie kan mij een tip geven hoe je een taal kunt veranderen
  Mijn Italiaans is niet zo goed
  In de gebruiksaanwijzing staat hoe dat moet maar daar reageert ie niet op Gesteld op 7-2-2019 om 19:16

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Goedemiddag, wij hebben een EMCCT 9145 PH in onze huurwoning, maar kunnen geen oven functie ontdekken. Bij Whirlpool verwijzen ze naar een handleiding, maar die is niet te vinden online. Kan iemand mij helpen of hier een oven functie op zit en zo jaar, waar te vinden?
  Gesteld op 10-1-2019 om 12:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn toetsenbord doet het niet meer van mijn oven. Heb in de meterkast de stroom al uit gezet maar niets werkt. Heeft iemand een oplossing? Gesteld op 15-9-2018 om 18:50

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

 • Mijn combi magnetron reageert niet meer.Kan op de display drukken maar doet niets. Gesteld op 17-8-2018 om 18:30

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn magnetron reageert soms niet meer op de 2 onderste knoppen (Start en terug) nadat we hem aangezet hebben. De knoppen werken wel als de magnetron in stand by staat. (kookwekker). Als de kookwekker is afgelopen, werken de knoppen weer wel bij de menu's. Het is niet de vergrendelfunctie, omdat dan geen van de 6 knoppen meer werkt.
  Wat gaat er fout?
  Wat gaat er Gesteld op 25-3-2018 om 09:38

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Kan iemand mij zeggen hoe de verlichting aan moet van de bedieningsknoppen? Gesteld op 19-8-2017 om 22:19

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb dezelfde vraag al vroeger gesteld want eigenlijk is er geen verlichting op het digitale bedienings paneel van zowel mij magnetron en oven waardoor het erg lastig is de bediening te lezen. Ik heb nooit een antwoord gekregen. Geantwoord op 20-8-2017 om 09:28

   Waardeer dit antwoord (22)Misbruik melden
 • Mijn combi magnetron blijft in demo stand na dat hij een error f02 , neem contact met bauknecht service dienst. Weet iemand hoe ik hem kan ontgrendelen (combinatie toetsen misschien.
  Al vast bedankt. Gesteld op 12-12-2015 om 17:19

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoi, had het vandaag ook en kwam bij toeval een engelse gebruiksaanwijzing tegen.

   Zet ovendeur open.
   Druk 4 sec op symbool met twee pijltjes naar links.
   Demo gedeactiveerd:) Geantwoord op 25-2-2018 om 14:08

   Waardeer dit antwoord (29)Misbruik melden
 • Ik heb mijn combimagnetron per ongeluk vergrendeld . Hoe moet ik dat veranderen.
  Gesteld op 18-7-2014 om 10:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Vandaag verhuisd naar een appartement waarin een spiksplinternieuwe EMCHT 9145 zit. Vanavond de crispfunctie voor het eerst gebruikt. Na afloop duurde het heel lang voor de grill ophield met stralen. En inmiddels doet de tijdsaanduiding het niet meer en kunnen ook de functies niet meer worden opgestart. Koetom: hij doet niks meer. Wat gaat erfout? Dymph van der Laan/Den Haag Gesteld op 26-4-2013 om 19:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ongeveer 2 maanden geleden hebben een EMCHT 9145 PT-EU gekocht. en hier hebben we inmddels behoorlijk spijt van. Dit komt bijvoorbeeld doordat gedeelte waar de aanknop zit maar ook de ok knop is zeer onduidelijk. Je zou verwachten dat dit verlicht zou worden als je het apparaat aanzet. We staan maar op goed geluk ergens te drukken op de plaat want kunnen de knoppen eigenlijk niet zien. Een grote ergernis. Ik kan me niet indenken dat zoiets gebruikersonvriendelijk de bedoeling is.
  Verder kan je niet aflezen wat de temperatuur is als je aan het voorverwarmen bent. Dan moet je het apparaat eerst uitzetten. Dan pas krijg je het te zien. Je weet dus niet of de oven warm genoeg is na het voorverwarmen.
  We hopen dat we iets over het hoofd hebben gezien. Is dit niet het geval dan is dit voor ons een dure miskoop gewest die veel ergernis geeft in het gebruik.

  Graag hoor ik van u.

  Hoogachtend
  À.W. Van der Schaft
  Gesteld op 23-12-2012 om 17:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wij hebben een EMCCt9145 combi magnetron en een dito oven. Ook wij hebben gekozen voor een display schermpje ipv " echte knoppen". Helaas is het schermpje nauwelijks zichtbaar bij ons in de keuken. We zijn nog terug geweest in de keukenwinkel om te kijken hoe de zichtbaarheid daar was, maar door ander licht valt het probleem niet op. De oven geeft na opwarmen een temp. aan, maar is verder slecht te bedienen. Soms is OK de voortgangsknop, soms moet je op de bovenste of de onderste drukken om verder te kunnen. Zeer onduidelijk, er is geen goede handleiding. Het is trial en error!
   Nu is helaas de bediening van de magnetron kapot. Hij werkt alleen nog maar in halve minuten op 800W. Dus het is aan of uit. En ik kan niet meer kiezen voor ontdooien of een ander programma.
   We zijn ontevreden met dit apparaat. Trouwens ook met de oven. Die heeft ook al een onlogische bediening. We zitten in het IT vak, dus een apparaat bedienen kunnen we wel. Maar dit is zo onlogisch dat bedienen en programmeren een irritant klusje is. Dus WAARDELOOS! Geantwoord op 23-1-2013 om 09:28

   Waardeer dit antwoord (20)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bauknecht EMCCT 9145

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info