• Ongeveer 2 maanden geleden hebben een EMCHT 9145 PT-EU gekocht. en hier hebben we inmddels behoorlijk spijt van. Dit komt bijvoorbeeld doordat gedeelte waar de aanknop zit maar ook de ok knop is zeer onduidelijk. Je zou verwachten dat dit verlicht zou worden als je het apparaat aanzet. We staan maar op goed geluk ergens te drukken op de plaat want kunnen de knoppen eigenlijk niet zien. Een grote ergernis. Ik kan me niet indenken dat zoiets gebruikersonvriendelijk de bedoeling is.
    Verder kan je niet aflezen wat de temperatuur is als je aan het voorverwarmen bent. Dan moet je het apparaat eerst uitzetten. Dan pas krijg je het te zien. Je weet dus niet of de oven warm genoeg is na het voorverwarmen.
    We hopen dat we iets over het hoofd hebben gezien. Is dit niet het geval dan is dit voor ons een dure miskoop gewest die veel ergernis geeft in het gebruik.

    Graag hoor ik van u.

    Hoogachtend
    À.W. Van der Schaft

    Gesteld op 23-12-2012 om 17:37 in forum Bauknecht EMCCT 9145 Misbruik melden
    • Wij hebben een EMCCt9145 combi magnetron en een dito oven. Ook wij hebben gekozen voor een display schermpje ipv " echte knoppen". Helaas is het schermpje nauwelijks zichtbaar bij ons in de keuken. We zijn nog terug geweest in de keukenwinkel om te kijken hoe de zichtbaarheid daar was, maar door ander licht valt het probleem niet op. De oven geeft na opwarmen een temp. aan, maar is verder slecht te bedienen. Soms is OK de voortgangsknop, soms moet je op de bovenste of de onderste drukken om verder te kunnen. Zeer onduidelijk, er is geen goede handleiding. Het is trial en error!
      Nu is helaas de bediening van de magnetron kapot. Hij werkt alleen nog maar in halve minuten op 800W. Dus het is aan of uit. En ik kan niet meer kiezen voor ontdooien of een ander programma.
      We zijn ontevreden met dit apparaat. Trouwens ook met de oven. Die heeft ook al een onlogische bediening. We zitten in het IT vak, dus een apparaat bedienen kunnen we wel. Maar dit is zo onlogisch dat bedienen en programmeren een irritant klusje is. Dus WAARDELOOS! Geantwoord op 23-1-2013 om 09:28

      Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info