• Beste, het stand by lampje op mijn beosound 3000 knippert rood en op zowel de afstandsbediening als het toetsenbord zelf volgt geen reactie.

  In het display staat GEEN PIN - - - -

  Kan iemand mij helpen?

  Alvast bedankt,

  Ed Vrijenhoek

  Gesteld op 13-7-2018 om 10:32 in forum Bang Olufsen 3000 beosound Misbruik melden
  • ik denk dat het betekent dat je een pincode in moet voeren, heeft het het toestel tweedehands gekocht? Of eerder al een pincode ingevoerd en vergeten dan kunt u een nieuwe pincode invoeren.
   Geantwoord op 11-1-2019 om 17:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info