• Dit weerstation is de Auriol ian 321304_1901. Er is online geen handleiding te vinden.
    Ik heb dit artikel op 26 - 11 - 2019 online gekocht bij de Lidl.
    Het vervelende is dat vaak de buitentemperatuur verdwijnd van het scherm.
    Is dit een instelling er staat niets over in de handleiding die er bij zit.

    Gesteld op 8-1-2020 om 09:24 in forum Auriol Weerstation Misbruik melden
    • Zelfde probleem hier. Batterijen zijn snel leeg, je zou een ander kanaal kunnen proberen. Anders maar in de afvalbak en een iets professionele weerstation kopen. Ook geeft hij bij mij zowel buiten en binnentemperatuur 2 graden te hoog aan. Geantwoord op 8-1-2020 om 09:37

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Het is een waardeloos ding. Ik heb het allang afgeschreven. Probeer je geld terug te krijgen of neem anders je verlies en doe auriol in de ban. Geantwoord op 8-1-2020 om 13:55

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Klopt. een negatieve ervaring is moeilijk positief te verwoorden.
      Mijn ervaring betrof een piep die telkens te horen was. Geklaagd bij Lidl en ik kon mijn geld terug krijgen. geen voorstel om het te repareren. Dit lijkt een verdienmodel. Als niet iedereen zijn geld terug vraagt gelet op het geringe bedrag en de moeite dan is er toch omzet.
      Vraag blijft overigens: Hoe vaak moet je de batterij vervangen en hoelang duurt het dat je meer geld aan batterijen hebt gespendeerd dan dat het apparaat heeft gekost.
      Geantwoord op 8-1-2020 om 16:43

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info